Simone

Simone2


“Det er utrolig vigtigt for mig, at mine heste er sunde og raske. Helle Kornbeks behandlinger hjælper mig i min dagligdag til at mærke evt ømheder, skævheder eller spændinger. Derudover bruger jeg også Helle forebyggende, så vi kan mærke kommende fysiske udfordringer hos hestene inden de får ondt og får svært ved at præstere. Derudover elsker hestene behandlingen. Det vigtigste for mig er glade og tilpasse heste og udover foldtid, godt foder, godt horsemanship og god ridning er Helles behandling en stor hjælp i min dagligdag.”

Simone Lunding Hoppe


“Jeg er utrolig glad for mit samarbejde onasismed Helle. 

Hun er kompetent og hendes behandlinger hjælper til at holde hestene smidige og fit til at kunne præstere.”

Kathrine Lindbøg Lang


Linda“Helle Kornbek har igennem flere år behandlet vores heste og vi er super glade for det arbejde hun udfører. Vi har en hest med kissing spine som dyrlægen sagde ikke ville komme til at fungere som ridehest, men ved hjælp af Helles behandlinger og korrekt træning kan denne hest i dag rides. Men alle heste (og ryttere) har skævheder som på sigt vil give sig udslag i diverse spændinger og derfor får vi regelmæssigt Helle ud for at behandle alle hestene. På den måde undgår vi at små spændinger udvikler sig til store problemer. Det giver os en tryghed at vide, at vi ikke rider på heste der går og har ondt et eller andet sted og det er en stor hjælp i forbindelse med at få opbygget en stærk og smidig overlinje på hestene. Hestene elsker behandlingerne og vi elsker at kunne gå ud og træne med nogle dejligt løsgjorte heste. Vi kunne slet ikke undvære Helle Kornbek og kan kun på det varmeste anbefale hende til behandlingen af din hest.”

Linda Thilqvist

nobackpain.dk


marianne
Vi har brugt Helle Kornbek til behandling af vores heste. Vi finder hende super dygtig og med sin viden omkring heste, yder Helle altid sit bedste. Helle går meget grundig til værks og er utrolig pligtopfyldende og dygtig på sit felt. Hun får vores allerbedste anbefaling.”
Marianne Witthøft Petersen
Stald Engskov


Gardehusarregimentet

I Gardehusarregimentets Hesteskadron benytter vi Helle Kornbek i behandlingen af vores heste – både ved specifikke cases, forebyggelse af skader, samt ved udredning og behandling i samarbejde med eskadronen og eskadronens dyrlæge.

Samarbejdet med Helle Kornbek gør en stor forskel for vores heste i henhold til deres arbejde, hvilket fremmer holdbarheden og hestenes velfærd. Vi sætter pris på Helles omhyggelighed og professionelle tilgang til arbejdet med eskadronen heste og kan kun give vores varmeste anbefalinger.

VH Claus Müller,  Seniorsergent

Ridelære, GHR/HESK


Ann Cathrin Lübbe

 

“Madonna” har været en stjerne efter du har behandlet hende. Jeg kan tydeligt se hun sætter højre bagben mere ind under sig og hun er mere fleksibel og løsgjort i hals og nakke. Hun arbejder mere lige gennem hele kroppen. Så du bliver helt klart inviteret ned igen”

Ann Cathrin Lübbe Paralympisk dressurrytter.

(Guld- Athen, Sølv Hongkong)


longwiew“Mine varmeste anbefalinger. Helle kommer jævnligt på besøg og behandler vores heste og altid med super resultat. De blide teknikker og Helles rolige væsen gør at også hestene er glade for hendes behandling ”

Birgitte Elmqvist Andersen

Longview Westernridning


“Jeg har en solstråle historie, jeg må fortælle- til mulig inspiration for andre.

gandalf

Exquisito er min spanske hingst , han er 10 år gammel, jeg importerede ham fra Spanien da han var 11 mdr. Jeg havde i forvejen en anden spansk hingst på 3 år så jeg kendte deres fantastiske sind og ud over at Exquisito jo- som de fleste gode spanske hingste har, et naturligt anlæg for de høje dressur øvelser så har han nogle helt unikke blodlinjer så jeg måtte bare eje ham.Han var den hest der skulle føre mine dressur drømme ud i livet , og samtidig bruges i avlen.
Da han var 3 år fik vi ham kåret og avlsgodkendt , han blev champion hingst i Dk og senere samme år nr. 2 i Sverige- min drøm var på vej til at blive realiseret.
Da han var 6 år ,var grunddressuren på plads og alt gik efter planen indtil han blev halt og fik diagnosen spat ! og fremtiden- skovturshest !. Det var arveligt spat og ikke pga slid så jeg kunne ikke engang bruge ham i avlen .
Han er ikke kun vores hest men et kært familie medlem , så selv om skuffelsen var stor blev alt tunet ind på at han skulle have så godt og indholdsrigt liv som muligt. Men her i foråret , da han blev 10 år , fik han konstateret yderligere spat og så gik det stærkt ned af bakke. I sommers havde han ikke meget livskvalitet tilbage, var halt pgandalf2å folden , blev ikke længere redet og var bare slukket.
Vi havde i familien indstillet os på at vi var ved at være ved vejs ende, men jeg var nødt til at vide at jeg havde prøvet alt så for at gøre en sidste ting fik jeg Helle ud for at behandle ham.
Det var som et mirakel , jeg havde ikke i mine vildeste drømme troet at det kunne virke så godt. Helle var posetiv omkring det hele og det var ekstremt opløftende og allerede efter et par dage kunne jeg se og mærke en forskel på ham. Han var 100 % rengående og rentaktet og havde fået gnisten i øjet og livsglæden tilbage. Stille og roligt tog jeg ham igang, han fortsatte med at være totalt haltfri , han var glad og fremadgående, fuld af iver og arbejdslyst, præcis som jeg kender ham fra før, det var en totalt opadgående kurve.
Jeg rider ikke på bane , men vi rider aktive ture 4-5 gange om ugen , hvor han traver ca 20-25 min og går ” ligeud dressur” og han er bare glad. Helle har behandlet ham igen og fremtiden ser lys ud, vi må så småt begynde og galoperer og han har stort set ingen spændinger tilbage og vi kan se frem til mange år sammen endnu.
Han kommer aldrig til at gå de høje øvelser , men han er i live og har det godt som aldrig før, han er så livsglad og vi nyder vores ture sammen- og det er i virkeligheden det aller vigtigste.
Han er en meget følsom , klog og sensitiv hest , jeg kan fornemme hans mindste vink og jeg ved bare at han har det godt nu.Jeg er så taknemlig for at min veninde fik nået at anbefale Helle til mig for der er ingen tvivl om at Helle har reddet min dejlige hest og givet ham livet tilbage”Charlotte Lund Jørgensen

“Hej Helle. Jeg ville lige sige mange tak for dine behandlinger af min hoppe catwalk.. Hun er helt anderledes at ride nu.. Det har virkelig hjulpet på vores ridning.. Alette roste hende også, og dermed dit arbejde.. Mange tak for min “nye” hest.. Mvh Mette Byg”


”Så blev der endelig lidt tid til at få skrevet lidt om da jeg havde besøg af Helle. Jeg har to ældre herre hvor den ene har en skade i lænden. Det var imponerende at se hvordan det påvirkede mine heste, på en god måde. Hendes behandling har været effektiv og markant mærkbar på begge mine heste:) Marie Elkiær Lindgren”


 ” Sipke, vores skønne rideskolepony, kan ikke bakke og er lidt for glad for at bukke – troede vi! Idag efter kort tid med Helles behandling bakkede Sipke hele vejen ned ad staldgangen og fik løsnet nogle store spændinger i korsben og lænd..! Veltilfredse Sipke gumlede og smaskede under hele behandlingen – og også efter Helle var gået. 🙂 Jeg tror Helle har gjort Sipkes liv som rideskolepony lidt nemmere..! Stort tak herfra! Sarah Petersen”


”BLR har valgt at få en osteopat til at gennemgå alle rideskolens 13 heste og ponyer. Grunden er at hestene og ponyerne går med mange forskellige ryttere i form af begyndere og øvede og bliver desuden brugt til ridefysioterapi. Mange af hestene har gået for rideskolen i over 10 år og vi vil gerne give vores heste bedre vilkår og være et forbillede for andre – Det er jo dem der arbejder og vi (klubben) skal være bedre til at vedligeholde dem.

Efter behandlingen kunne man tydeligt mærke forskel på dem der har været lidt stram inden og ikke så samarbejdsvillig – til at være mere frie i deres bevægelser og meget mere løsnet i kroppen.

Helt klart er osteoptit kommet på som en fast behandling – ligesom tandlæge er – det er altid rart at vide og se at hestene bliver brugt i den rigtige retning og at de har fri bevægelighed.

Det kan kun varmt anbefales herfra.

Vi er gode til at gøre alt for vores privatheste, men det er elevhestene som har de største udfordringer, så hvorfor ikke behandle dem som de var privatheste” Broagerlands rideklub


”Vil lige dele Mi-Dina’s historie herinde. Jeg købte Mi-Dina som 4 års nylig tilredet, og har snart haft hende i 3 år. Hun har altid været en speciel hoppe, usamarbejdsvillig, sur, varm og utilregnelig, uopdragen ville mange nok sige. Samtidig en hest der er intelligent og smuk (synes jeg). Hun er ikke bange for nye ting og har en fantastisk udstråling.

Inden jeg mødte Helle første gang, var jeg så frustreret over at Mi-Dina ikke var samarbejdsvillig, at jeg overvejede at give hende fred. Jeg har prøvet mange ting, hvor intet bare virker. De almindelige ting som at blive striglet, og få renset hove var ikke en fornøjelse for hende, nærmere et overgreb. Og til tider farligt for mig, idet hun kunne finde på at sparke, bide, kaste med hovedet og mase mig. Og værst var det når jeg skulle ride, bare hun så sadlen, begyndte hun at bukke og sparke, så det blev ikke til så meget.

Allerede efter 1. behandling var der en mærkbar forskel. Hun havde mange problemområder, selvom hun altid har været rentgående, et bagknæ der låser, et brystben der er skævt/låst, og mange andre ømme områder. Hun er ikke uopdragen men hun har gået og haft ondt, ikke noget at sige til at hun ikke ville samarbejde.

Efter 2. behandling er samarbejdet i top. Hun har ikke en eneste gang sparket eller bidt, og hun nyder at blive striglet. Stræk øvelserne bliver gengældt af hende med en kærlig mule der nusser mig på ryggen. Jeg har en hest som er en fornøjelse at arbejde med. Ridningen er vi så småt gået i gang med, et par gange om ugen, hvilket vi begge nyder.

Fra at have haft en hest der var utilregnelig og sur, har jeg fået en hest der er glad og samarbejdsvillig.

Jeg kan varmt anbefale Helle Kornbek. Helle og Osteopati har redet min hest fra et liv med smerter.” Tanya Ankjær Larsen


”Vil gerne lige dele min historie med jer andre herinde. Jeg købte for nogle år tilbage en dejlig koldblodstraver, selvom hun ikke var særlig ridebar. Hun stejlede/slog med hovedet og var egentlig bare ret utilfreds. Havde mange forskellige dyrlæger ude og de sagde til mig at hun intet fejlede. Finder så en tysk dyrlæge, der kan fortælle mig at min hest har rester af ulvetænder tilbage, hvilket jo forklarer det med at hun slår med hovedet og stejler. Da de bliver fjernet, har jeg faktisk fået en ridehest, hun kan dog ikke trave på en volte endnu, jeg får så anbefalet Helle Kornebek og bestiller en tid hos hende efter halvanden times behandling og en uges ro bagefter kan min hest nu trave på en volte, helt fantastisk 🙂 Men hun var også ret skæv i hele kroppen, det fik Helle lige styr på 🙂 Mine varmeste anbefalinger herfra” Rie Kristensen


“Hej Helle. Måske kan du mindes, at vi talte sammen pr. telefon i sidste uge vedrørende vores 5 års vallak, som havde ændret adfærd (sur / utilfreds) indenfor de sidste par måneder. Ud fra de symptomer jeg beskrev, vurderede du, at hesten muligvis kunne have et mavesår og anbefalede lucerne m. olie og ekstra olie ved siden af. Det blev indkøbt og derudover valgte vi at få hesten undersøgt for mavesår.

Bingo – dyrlægen kunne konstatere, at hesten havde mavesår, både et som var opstået inden for den sidste uge og derudover ”gamle” sår, som den selv havde formået at læge. Den skal nu i behandling og have ro fra ridning imindst en måned.Ofte har man nok en tendens til at tro, at der ikke er noget fysisk i vejen med ens (ung)hest, men at den ”bare skal opdrages” – sådan er det altså ikke altid.

Det blev en lang historie , men det korte af det lange er, at jeg gerne vil takke dig for dit gode råd. Havde jeg ikke talt med dig, er det ikke sikkert, at vi havde fået stillet en diagnose – i hvert fald ikke så hurtigt.” Jette Reinholdt Andersen